KalPan paidassa Liigaa viime kaudella pelannut ja huimilla pisteillään – runkosarjassa 60 ottelua tehoin 15+24=39 ja pudotuspeleissä kuusi mittelöä pistein 2+4=6 – ihastuttanut Mathew Maione on mainiossa liidossa myös KHL:n puolella.

Ennen torstain kierrosta pistepörssin seitsemännellä sijalla saldolla 6+21=27 ollut kanadalais-italialainen pakki sai taannoin melkoisen äänivyöryn KHL-tähdistöotteluun.

KHL:n sivuilla kirjoitettiin, että fanit saivat äänestää jokaisesta divisioonasta kaksi puolustajaa ja kaksi hyökkääjää kyseiseen peliin. Maione keräsi peräti 2 536 ääntä, joka oli eniten kaikista pelaajista. Toiseksi paras äänirohmu oli TsSKA Moskovan Kirill Kaprizov 2 425 äänellä.

KalPassa aikoinaan kultakypärää kantanut Dinamo Riikan tähti oli ilmeisen yllättynyt huimasta äänivyörystä.

– Tämä on todellinen yllätys minulle. Minä todellakin ymmärsin, että fanit pitävät tyylistäni pelata. Olen iloinen voidessani olla tässä tapahtumassa mukana hienojen pelaajien kanssa.

Nyt Maione haluaa vastata fanien huutoon tähdistötapahtumassa parhaalla mahdollisella tavalla.

– En usko, että minulla olisi tarpeeksi aikaa valmistella erilaisia temppuja, mutta teen kaikkeni viihdyttääkseni faneja, puolustaja veisteli.

Riikan sarjakausi jatkuu tänään Nizhni Novgorodin vieraana. Tähdistötapahtuma puolestaan käydään tammikuussa 2019.