Jokereiden omistaja Hjallis Harkimo on vetänyt sanojaan takaisin Twitterissä.

Harkimo paljasti aiemmin tällä viikolla YouTube-kanavallaan, että helsinkiläisseuran uusi omistaja on selvillä ennen joulua ja kyseessä on ”hyvä tyyppi”. Nyt hän kuitenkin kertoo, että asia käsitettiin väärin.

– Mun sanomiset Jokereista on tulkittu täysin väärin, en ole sanonut, että kauppoja on tehty. Sanoin että toinen osapuoli on tavattu ja identifioitu. Joulukuun aikana selviää, päästäänkö sopimukseen. Faneja en petä, jos ei hyvää sopimusta tule, Harkimo kirjoitti.

Kyseinen aihe on puhututtanut jo pitkään, sillä Harkimon piti alunperin luopua omistajuudestaan jo ennen KHL-kauden alkua. Tilanne on kuitenkin yhä se, ettei uutta omistajaa ole ilmeisesti löytynyt.

Hjallis Harkimo

@hjallisharkimo
Mun sanomiset Jokereista on tulkittu täysin väärin en ole sanonut että kauppoja on tehty.Sanoin että toinen osapuoli on tavattu ja identifioitu.Joulukuun aikana selviä päästänkö sopimukseen.Faneja en petä jos ei hyvää sopimusta tule.