Nashville Predatorsin hyökkääjä Kevin Fiala haluaa varmasti unohtaa sunnuntain vastaisen yön ottelun Los Angeles Kingsiä vastaan.

Fiala joutui kamppailun toisessa erässä Predatorsin päävalmentajan Peter Lavioletten hyllyttämäksi, eikä peliaikaa tullut ottelussa kuin vain kuusi minuuttia ja 41 sekuntia. Fiala on tottunut saamaan kärkiketjun pelaajien minuutteja, joten penkitys oli varmasti iso pettymys 22-vuotiaalle hyökkääjälle.

Viime kaudella upeat 23 maalia ja 48 tehoa kirjanneen sveitsiläisen kausi on lähtenyt vaisusti liikkeelle, kun 20 pelin jälkeen nuorukaisen tilillä on vain kaksi maalia ja yhdeksän tehopistettä.

Kovaäänisimmät fanit ovat alkaneet jo vaatimaan Fialan lähettämistä AHL:n puolelle ja kutsumaan hänen tilalleen AHL:ssä viruneen suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen.

NHL.comin Predatorsista vastaava toimittaja Robby Stanley tyrmää idean kuitenkin seinään.

– Ei. Fialan heikot otteet eivät tee Tolvasesta maagisesti valmista pelaajaa NHL:ään, Stanley vastasi Twitterissä, kun häneltä udeltiin Tolvasen nostamista ylös.

– Ja kyllä, Tolvanen ei ole vielä valmis. Hän ei ole edes lähelläkään valmista, Stanley jatkoi.

Tolvanen ampui sunnuntain vastaisena yönä maalin AHL:n puolella, mutta tästäkin huolimatta 19-vuotiaan suomalaispyssyn tehopisteet ovat olleet vaisut. Hän on tehnyt 19 ottelussa vain neljä maalia ja summannut 11 tehopistettä. Tolvasen tehotilasto on pakkasella -8.

Predators-faneilla alkoi kärsivällisyys loppumaan Fialan suhteen:

Dr. Tyler Henson

@tylerhenson

Kristopher Martel

@kmartel_sports
I don't think it's time to throw the book out on Fiala. He's got a lot of talent, but somehow it's just not clicking for him right now.

Gotta wonder what the team can do to get him ignited.
Sad. He was so promising a couple seasons ago.
I wonder if bringing Tolvanen up would be an option to push Fiala? Or is he ready to come up from the AHL yet/

It's All Your Fault

@IAYFPodcast
"Get Tolvanen on a plane and tell Fiala to pack his bags." - Laviolette after tonight's game, probably

Jason

@KarpatPreds
I’m absolutely not surprised Fiala got benched last night and loving it, send him down

Megan D

@dangitmegan
Kevin Fiala is in trouble.