Kärpät pelaa tiistaina 20.11. klo 19.00 kotikaukalossaan Raksilassa CHL:n pudotuspelejä. Neljännesvälierien toinen osaottelu sveitsiläistä ZSC Lions Zürichiä vastaan on katsottavissa suorana ja ilmaiseksi TV:stä.

Käprät haki ensimmäisestä osaottelusta varsin kelvollisen tuloksen, kun ottelu päättyi 4-4-tasapeliin. Jääkiekon Mestarien liigassa lasketaan kahden ottelun tulos yhteen ja voittaja etenee jatkoon. CHL:ssä ei tunneta vierasmaalisääntöä ja jos ottelu on tasatilanteessa, ratkaisu haetaan jatkoajalta ja lopulta aina voittolaukauskilpailusta.

Jossiteltavaakin jäi Zürichistä, sillä ZSC Lions tasoitti ottelun vain kaksi sekuntia ennen päätössummerin soimista. Kaikki on kuitenkin auki, kun sveitsiläisjoukkue tulee vieraaksi Oulun Raksilaan, jossa nähtiin viime viikonloppuna kauden ennätysyleisö TPS:ää vastaan Liigassa. Näet ottelun TV:stä, alla ohjeet.

Näin katsot Kärpät-ZSC Lions ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Kärppien ottelu.
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelun.

Hyödynnä ensitallettajan edut

tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen aina 100€ asti. Näin saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti. Esimerkiksi tallettamalla 20€ saat heti 40€ pelirahaa ja näet lisäksi haluamasi CHL-ottelut!

Jos sinulla on jo pelitili ille, tarvitset tilillesi rahaa vähintään 1€ katsoaksesi livestream-lähetystä. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, kunhan sinulla on pelitilillä vähintään 1€.

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

”Loistava peli”

Avausosa Sveitsissä oli vauhdikasta kiekkoa, jossa nähtiin lopulta peräti kahdeksan maalia. Kärpät nappasi johdon jo 44 sekunnin jälkeen, kun Aleksi Heponiemi vei vieraat johtoon.

Draamaa riitti ottelun viime hetkillä, sillä Kärpät otti tiukan otteen voittoon, kun se siirtyi johtoon ajassa 58:53, kun Shaun Heshkan voimakas lyöntilaukaus viuhui maaliin. Fredrik Pettersson toi Lionsin tasoihin, kun kamppailua oli vain kaksi sekuntia jäljellä. Kärpät

– Aivan loistava peli. Parannettiin peliä kokoajan, mutta tämä oli varmasti ihan oikeudenmukainen tulos. Me ei saatu omaa reagointipeliä alusta asti käyntiin, mutta pikku hiljaa alettiin saada pidempiä hyökkäyksiä ja luotiin maalipaikkoja. Me luotettiin siihen, että pitkässä juoksussa ollaan näistä kahdesta joukkueesta se paremmin liikkuva. Tästä on hieno lähteä ratkomaan jatkopaikkaa Ouluun, kommentoi Kärppien päävalmentaja Mikko Manner ottelun jälkeen seuran nettisivuilla.

Ottelun kooste alta: