Livestream: Tapparan CHL-matsit ilmaiseksi

Tekeekö Tappara ihmeen CHL:n pudotuspeleissä? – Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Tapparalla on melkoinen vuori kiivettävänään CHL:n pudotuspeleissä ensimmäisen osaottelun jälkeen. Tampereelle vieraaksi tulee tiistaina 20.11. klo 19.00 tshekkiläinen HC Kometa Brno ja näet ottelun suorana livestream-lähetyksenä NordicBet TV:stä.

Tapparalla neljännesvälierien avausosa Tshekissä meni totaalisesta penkin alle, kun Kometa Brno vei pelin rumin lukemin 5-1. Jääkiekon Mestarien liigassa lasketaan kahden jatko-ottelun tulos yhteen ja voittaja jatkaa. Vierasmaalisääntöä ei ole CHL:ssä olemassa.

Tappara tarvitsee siis tiistaina Hakametsässä vähintään neljän maalin voiton, jotta pääsisi hakemaan ratkaisua jatkoajalta tai voittolaukauskilpailusta. Savotta on kova, mutta mikään ei ole mahdotonta.

Tappara sai Liigassa kaksi tärkeää voittoa alle viime viikonloppuna, kun paikallisvastustaja Ilves kaatui perjantaina ja Ässät lauantaina vieraissa. Alla on siis hyvät tulokset, jotka saattavat siivittää kirvesrinnat lentoon myös tiistaina kotikaukalossaan Champions Hockey Leaguessa. Näet ottelun NoricBet TV:stä suorana ja ilmaiseksi, alla ohjeet.

Näin katsot Tapparan ottelun:

1. Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse ottelu Tappara – Kometa Brno.
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelun.

Hyödynnä ensitallettajan bonus

Nordicbetin uudet asiakkaat saavat ensitalletuksen tuplana 100€ asti. Näin esimerkiksi tallettamalla 20€ saat heti 40€ pelirahaa. Kun katsot suosikkijoukkueesi matsia, saat hyvin lisäjännitystä iskemällä pienen vedon sisään!

Jos sinulla on jo pelitili NordicBetille, tarvitset tilillesi rahaa vähintään 1€ katsoaksesi livestream-lähetystä. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, kunhan sinulla on pelitilillä vähintään 1€.

Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Pitkä takamatka

Tappara tarvitsee siis vähintään neljän maalin voiton tiistaina, jotta peli menisi jatkoajalle. Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi harmitteli helppoja maaleja vajaa kaksi viikkoa sitten koetun tappion jälkeen.

– Täytyy kunnioittaa tulosta ja vastustaja oli ehdottomasti parempi varsinkin maalinteossa. Annoimme vähän liian helppoja maaleja. Nyt ollaan sitten neljä maalin takamatkalla, kun mennään kotiin, Rautakorpi kommentoi tappiota heti ottelun jälkeen Tshekissä.

Alta näet ottelun koosteen.

Alta näet molempien päävalmentajien kommentit ottelun jälkeen.

Tapparan kokoonpano edellisessä ottelussa

Alla Tapparan kokoonpano viime lauantaina Ässiä vastaan Liigassa. Tappara voitti ottelun maalein 3-2.

Záborský – M.Järvinen – Ojamäki
Erkinjuntti – JM.Järvinen – Kuusela
Luoto – Malinen – Levtchi
Rauhala – Jasu – Lehtonen

Vittasmäki – Rantakari
Mäntylä – Kemiläinen
Blood – Fälth
Elorinne

Bäckström
(Heljanko)