Dallas Starsin suomalaispakki Esa Lindell on tottunut tekemään työnsä ilman suurempia otsikoita, mutta sunnuntaina tähän saatiin poikkeus hänen tehtyään ensimmäistä kertaa NHL-urallaan kaksi maalia samassa ottelussa Starsin kaataessa New York Islandersin maalein 6-2.

Joukkueen konkarihyökkääjä Jason Spezza muistutti kuitenkin etteivät tehopisteet ole Lindellin tapauksessa kaikki kaikessa.

– Esaa ei arvioida maaleilla ja syötöillä. Me tiedämme muutenkin miten tärkeä hän on joukkueelle. Se, että hän saa myös tuloksia on tietysti hienoa, mutta hän on meille todellinen peruskallio jolta useimmat voivat oppia paljon. Enemmän kuin tajuavatkaan, Spezza ylistää.

Myös Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery ylisti luottopelaajaansa.

– Hän on todella rauhallinen ja tyyni jään ulkopuolella ja sillä tavalla hän esiintyy myös kaukalossa. Todella aliarvostettu pelaaja.

Tällä kaudella pelaamissaan 20 ottelussa Lindell on kellottanut keskimäärin lähes 25 minuuttia jääaikaa ottelua kohden ja viime aikoina varsinkin suomalaisen ylivoima-aika on lisääntynyt joukkueen tähtipuolustaja John Klingbergin ollessa sairaslomalla.