NHL:ssä edellisen kerran kuluvan kuun alussa Carolina Hurricanesia vastaan pelannut Antti Raanta on palaamassa kaukaloon alkaneella viikolla.

Alavartalovamman takia sivussa ollut suomalainen saattaa palata tositoimiin Arizona Coyotesin seuraavassa ottelussa, joka on ohjelmassa Suomen aikaa torstaina aamuyöstä. Vastassa on Vegas Golden Knights.

Suomalaisen paluu olisi kojoottipaidoille taatusti iloinen asia. Joukkue on ollut Raannan loukkaantumisen aikaan melkoisessa vuoristoradassa, sillä esimerkiksi viidestä edellisestä pelistä se on voittanut joka toisen.

Esimerkiksi hallitsevan Stanley Cup -mestari Washington Capitalsin Coyotes kaatoi 4-1, mutta tappiot se koki takellellen pelanneille Pittsburgh Penguinsille (0-4) ja Detroit Red Wingsille (1-6) yhteismaalien ollessa näissä otteluissa 1-10.

Raanta on pysäytellyt pikkumustia tällä kaudella yhdeksässä ottelussa torjuntaprosentein 92,9. Väliaikaiseksi ykkösvahdiksi loukkaantumisen takia nousseen Darcy Kuemperin tilastot näyttävät lukemia 91,7, lisäksi maalilla on käynyt NHL:ssä surkeasti debytoinut Hunter Miska (88,9).

Lähteet: CBS Sports, NHL.comin toimittaja Alan Robinson