Sveitsin toiseksi korkeimmalla tasolla Swiss Leaguessa luutiva Jussi Jokinen taitaa edesottamustensa perusteella pelata täysin väärässä sarjassa. Suomalaiskonkari on takonut sarjan virallisten nettisivujen mukaan vain kahdessa ottelussa hävyttömät tehot 1+8=9.

Kun kautta on pelattu joukkueesta riippuen 17-18 mittelön verran, on Jokinen pistepörssissä sijalla 61 – siis vain kahden pelatun ottelun jälkeen. Pistepörssi löytyy täältä kokonaisuudessaan.

Joukkueen sisäisessä pörssissä suomalainen on kahdeksantena ja syöttöpörssissä peräti neljäntenä. Jotain Jokisen mielettömästä pistetehtailusta kertoo se, että jälkimmäisenä mainitun kärjessä on 17 kamppailua pelannut Steve Kellenberger 15 napsullaan.

Sarjassa kuudentena keikkuvan Klotenin kausi jatkuu tänään Academy Zugia vastaan.

Ryhmä pelasi viime kaudella maan pääsarja National Leagueta. Joukkue jäi runkosarjassa viimeiseksi ja sama oli kohtalo myös karsintalohkossa.

Kloten ”kruunasi” surkean kautensa häviten sarjapaikkansa säilyttäneelle Ambri-Piottalle putoamispeleissä voitoin 1-4 sekä pääsarjaan nousseelle Rapperswilille karsinnoissa voitoin 3-4.