Liigassa syksyllä positiivisilla otteillaan yllättänyt Ilves tiedotti tiistaina nettisivuillaan tehneensä jatkosopimukset päävalmentaja Karri Kiven, valmentajien Olli Salon ja Jouko Myrrän sekä maalivahtivalmentaja Markus Korhosen kanssa.

Luotsina Suomen mestariksi ja U20-nuorten maailmanmestariksi ponnistanut Kivi sekä Salo jatkavat joukkueessa kauteen 2019-20 saakka. Myrrän pahvi pitää hänet tupsukorvissa ensi kauden, Korhosen sopimus kantaa kevääseen 2022.

Ilves keikkuu Liigassa kahdeksantena, ja tällä kaudella sen rosterista on pursunnut huima läjä läpimurtoja sarjan tähtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi kovia pisteitä takova Teemu Lepaus, maajoukkueeseen murtautunut Arttu Ruotsalainen ja sarjan kärkipakkeihin tehotilaston perusteella lukeutuva Jarkko Parikka.

– Valmennusjohto on tehnyt hyvää työtä, ja moni pelaajistamme on ottanut merkittäviä kehitysaskelia heidän alaisuudessaan. Koko nelikolla on vahva motivaatio seuran, joukkueen ja yksilöiden kehittämiseen, Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo kehaisi tiedotteessa.

Puhelimella tavoitettu Kivi kehui ympärillään olevia ihmisiä Leijonat.comille kysyttäessä, miten ihmeessä joukkueesta on ponnistanut lukuisia yllättäjiä Liigan kärkipelaajien joukkoon.

– Palasia on pahaa ottaa mistään erikseen. Minulle kaikki on isoa kokonaisuutta. Meillä on hyvä valmennus ja johtoryhmä, joiden homma on auttaa pelaajia. Ja kun pelaajille annetaan mahdollisuus, niin se täytyy sitten antaa, Kivi painotti.

Ilveksen kausi jatkuu keskiviikkona HPK:n isäntänä.