Minnesota Wildin suomalaistaituri Mikael Granlund on aloittanut kautensa enemmän kuin vakuuttavasti.

Oulunsalolainen on takonut pelaamassaan 22 ottelussa komeat 22 tehopistettä (10+12). Näistä viimeisimmät syntyivät torstain vastaisena yönä, jolloin Granlund saalisti Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa kamppailussa komeat kolme syöttöpistettä.

Näistä kaksi ensimmäistä olivat todellisia highlight-passeja. Granlund jakeli ensin upean lättysyötön puolustaja Matt Dumban tekemään 2-0 -osumaan. Syöttöpiste oli samalla laiturin 200. hänen NHL-urallaan.

Tämän jälkeen suomalainen tarjoili vastaavanlaisen namupassin Eric Staalille, joka tulitti Minnesotan jo kolmen maalin karkumatkalle.

Ottawa nousi kamppailuun mukaan, mutta lopulta heikko startti koitui sen tappioksi. Minnesota vei pisteet 6-4 -lukemin. Pisteiden makuun pääsi myös Wild-kapteeni Mikko Koivu, joka keräsi yhden syöttöpisteen.

Katso tästä Granlundin namupassit:

Minnesota Wild

@mnwild
👏 @matt_dumba with his THIRD power-play goal in 5 games.

Another $500 donated to @United_HL by @WellsFargo!

Minnesota Wild

@mnwild
😲 E. Staal with a sweet marker. #OTTvsMIN