Neljän AHL-ottelun jälkeen taas Edmonton Oilersin kokoonpanoon nostetulla Jesse Puljujärvellä vaikuttaisi kommenteista päätellen olevan seuran uuden päävalmentajan Ken Hitchcockin luottamus.

Kanadalaisluotsi kertoo halunneensa suomalaisen takaisin NHL-joukkueen mukaan voidakseen työskennellä hänen kanssaan ja auttaa kehittymään.

Valmentajalla on myös selvä näkemys miten haluaa Puljujärven Oilers-paidassa pelaavan.

– En halua nähdä mitään muutosta hänen tekemisessään, vaan haluan hänen pelaavan kiekon kanssa kuten nytkin. Haluan myös päästä tekemään kunnolla töitä hänen kanssaan. Toivottavasti hän kehittyy seuraavan kuukauden kuluessa niin, että löytää itsensä kahdesta kärkiketjusta, Hitchcock toteaa Oilersin nettisivulla ja jatkaa:

– Valmentajana sitä haluaa ottaa vastuuta pelaajan kehityksestä, eikä se onnistu jos vain katsoo pelaamista AHL:ssä. Hänen (Puljujärven) pelissään on tiettyjä asioita, jotka on saatava paremmaksi, riippumatta siitä missä liigassa hän pelaa.

Edmontonilaisjoukkue on kaukalossa seuraavan kerran varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa, kun se kohtaa vieraissa Los Angeles Kingsin.