Liiga tiedotti myöhään tiistai-iltana Kärppien kapteenin Atte Ohtamaan saavan viime perjantain ikävästä mailaniskustaan HIFK-hyökkääjä Iikka Kangasniemen polvitaipeeseen yhden ottelun pelikiellon.

Koska Karjala-turnauksessa myös Leijonien kipparina toiminut Ohtamaa määrättiin viikonloppuna väliaikaiseen pelikieltoon, kärsi hän saamansa rangaistuksen jo lauantaina pelatussa HIFK-Kärpät-kamppailussa.

Kurinpitodelegaation mukaan huitaisu ei ollut niin sanottu kirvesisku, eikä voimaltaan erityisen voimakas, joten tilanne ei sen mukaan ollut vahingoittamisyritys.

Tapaus johti jo ottelun jälkeen sanasotaan joukkueiden sometiimien välillä (lue uutinen) ja kurinpitopäätöksen tultua julki antoivat puolestaan kiekkofanit täystyrmäyksen päätökselle.

– Hyvin vedetty. Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti entistä p*******a kurinpitopäätöksiä. Liigan uusi tiukka ja konsistentti kurinpitolinja, eräs kannattaja totesi.

– Turha törkeä teko ja liiga palkitsee yhden ottelun pelikiellolla, toinen puolestaan manasi.

Liiga

@smliiga
#Liiga’n kurinpitodelegaatio määräsi Kärppien Atte Ohtamaalle yhden ottelun pelikiellon #Kärpät#HIFK-ottelussa tapahtuneesta huitomisesta. Puolustaja kärsi pelikieltonsa väliaikaisen pelikiellon aikana lauantaina 24.11.

Lue kurinpitopäätös 👉 bit.ly/2QosHsL