Liigajoukkue Lahden Pelicansin Jesse Mankinen sorvasi taannoin vuoden jatkon joukkueensa kanssa. Tehokkaan hyökkääjän tilanne ihmetytti ennen pahvin julkaisemista, sillä ennen torstaita hän oli pelannut 17. marraskuuta. Sen jälkeen väliin jäi kolme peliä.

Pelicans tiedotti Instagram-tilillään Mankisen tuoreesta jatkosopimuksesta varsin omanlaisella tyylillä. Eräs video alkoi eri sosiaalisen median kanavien kommenteilla, joissa ihmiset olivat heitelleet eri teorioita Mankisen kohtalosta.

Sen jälkeen vuorossa oli kakkosluotsi Pasi Nurmisen lyhyt haastattelu. Videolta kävi ilmi se, että pelaamattomuudesta huolimatta ”hyvässä tallessa” ollut pelaaja oli päässyt karkaamaan ”koirankopista”.

– No Manki on ihan hyvässä tallessa. Voidaan vaikka käydä katsomassa, Nurminen sanoi ja marssi koirankopille.

Mankinen ei ollutkaan koirankopissa ja tällä kaudella tehot 5+11=16 lappeenrantalaislähtöinen pelaaja viiletti kaukalossa Tapparaa vastaan.

– Kuka on jättänyt Mankin häkin auki? Mistä me se nyt löydetään, huomenna on peli!

Eli vaikka sosiaalinen media kohisi pelaajaan liittyviä kommentteja, on sivussa ollut Mankinen ollut ”hyvässä tallessa” eikä hän ole ”karannut koirankopista” mihinkään muualle kuin kaukaloon lahtelaisjoukkueen väreissä.

Myöhemmin Pelicans kruunasi saagan lisäämällä Instagramiinsa kuvan, jossa jatko vahvistettiin.

Pelicans taipui Mankisen paluuottelussa Tapparalle luvuin 1-3. Lahtelaiset ovat viiden ottelun tappioputkesta pelanneet pirteästi joukkueen keikkuessa sarjassa kuudentena.

Lue myös: Leijonissakin pelannut hyökkääjä jatkosopimukseen Pelicans kanssa