Toronto Maple Leafsin suomalaislaituri Kasperi Kapanen näytti paluuotteluaan pelanneelle ystävälleen William Nylanderille, ettei tämän pelipaikka huippuketjussa ole vielä kirkossa kuulutettu!

28 runkosarjan ensimmäistä peliä sopimuskiistansa vuoksi sivusta seurannut ruotsalainen pääsi saman tien suoraan Auston Matthewsin johtamaan kärkikenttään Kapasen paikalle.

Kapanen näytti kuitenkin otteillaan, ettei ruosteessa avausottelussaan olleen Nylanderin kannata olla ainakaan alussa turhan varma pelipaikkansa puolesta.

Kolmosketjuun passitettu suomalainen naulasi ottelun avausmaalin alle viiden minuutin pelin jälkeen. Kolmannessa erässä huippuottelun pelannut Kapanen vei jopa Nylanderin pelipaikan Matthewsin laidalla ollen lopulta järjestelemässä Andreas Johnssonin 4-4-tasoitusmaalia kolmannen erän puolivälissä.

Detroit vei ottelun lopulta jatkoajalla maalein 4-5 komean ratkaisumaalin iskeneen Dylan Larkinin osumalla. Kapanen pelasi ottelussa 17.26 minuuttia ja iski tehot 1+1. Lopussa penkitetty ja pisteittä jäänyt Nylander sai paluuottelussaan 12.29 minuuttia jääaikaa.