Toronto Maple Leafs on virittelemässä kovan luokan pelaajakaappausta, jossa myös Kasperi Kapanen saattaisi olla osallisena, spekuloi Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos.

Toimittajan mukaan kanadalaisseura on kiinnostunut St. Louis Bluesin Alex Pietrangelosta, jolle kuluva kausi on ollut tähän mennessä hankala. 28-vuotias kanadalaiskapteeni on pelannut 24 ottelua, joissa hän on saalistanut 11 (4+7) tehopistettä.

Kypreos kertoo, ettei hän usko Bluesin olevan kauppaamassa pelaajaa, mutta muistuttaa samalla, ettei se estä ottamasta yhteyttä. Toimittajan mukaan Maple Leafs voisi tarjota Pietrangelosta vaihdossa yhtä varausvuoroa, Nikita Zaitsevia sekä Bluesin etsimään nopeaa ja nuorta hyökkääjää kuten Kasperi Kapasta tai Andreas Johnssonia.

Maple Leafs on etsinyt tiettävästi jo pitkään kovan luokan puolustajavahvistusta, eikä tämä ole ensimmäinen kerta kuin Kapanen nostetaan siirtohuhuihin mukaan.

LUE MYÖS: TOP 50: Tässä ovat NHL:n parhaat pelaajat kaudella 2021-2022 – listalla peräti viisi suomalaista!