Upea joululahja: Duunarihyökkääjä murskaamassa piste-ennätystään – Liiga-joukkue kiirehti tekemään jatkosopimuksen

© Kuva: Juha Tamminen

Joulukuussa huimassa vireessä Liigassa ollut Roope Talaja jatkaa Vaasan Sportissa myös ensi kaudella.

Seura tiedotti joulukuun kuudessa kamppailussa 9 (5+4) tehopistettä tehneen laiturin yksivuotisesta jatkosopimuksesta nettsivullaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Talajan jatkoon. Hän on tärkeä palanen joukkuetta ja viimeisen päälle ammattimies, joka arjen väsymättömällä aherruksellaan, kovalla luonteellaan ja periksiantamattomuudellaan edustaa niitä arvoja, joista kotkasydämen tunnistaa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä toteaa tiedotteessa.

Aiemmin lähinnä alempien ketjujen työmyyränä tunnettu Talaja on tällä kaudella tehnyt myös tulosta ja on nakutellut 29 ottelussa 25 (16+9) tehopistettä. Miehen piste-ennätys kaudelta 2011-12 on vain pisteen päässä tästä.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?