Jokereiden omistajakuviot eivät ole selvinneet odotetulla tavalla.

KHL-seuran pääomistaja Hjallis Harkimo lupaili vielä syksyllä seuran uuden omistajan olevan pian selvillä. Kiekkopomo kertoi tuolloin, että uusi nimi on selvillä jouluun mennessä.

– Ennen kuin joulupukki tulee, niin te tiedätte kuka tulee mun tilalle Jokereihin. Ja muistakaa, ettei Jokereita myydä, ellei kyseessä ole luotettava suomalainen ihminen. Kyllä se teille pian selviää ja se on muuten hyvä tyyppi, Harkimo kertoi tuolloin.

Joulu kuitenkin tuli. Eikä omistajakuvioista kuulunut hetkeen mitään. Sen myötä moni kiekkofani ehti epäillä ja kritisoida Harkimoa sosiaalisessa mediassa lupauksesta. Nyt kiekkopomo on kommentoinut tilannetta – ja myöntänyt, ettei lupaus toteudu.

– Se on totta, ettei uusi omistaja selvinnyt jouluun mennessä. Siitä voitte haukkua minua. Sopimukseen pääseminen vie aina aikansa. Kerron kyllä, kun sopimukseen on päästy, Harkimo kirjoittaa.

Suomalaispomo omistaa seurasta tällä hetkellä 51 prosenttia. Hänen kauppa-aikeensa ovat pyörineet mediassa jo pitkään. Ostajaa ei ole kuitenkaan löytynyt. Roman Rotenberg ja Gennadi Timtshenko omistavat 49 prosenttia seurasta.

Hjallis Harkimo

@hjallisharkimo
Se on totta että uusi omistaja ei selvinnyt jouluun mennessä siitä voi minua haukkua.Sopimukseen pääseminen vie aina aikansa.Kerron kyllä kun sopimukseen on päästy.