Kiekkokansaa omaperäisellä nimikirjoitusten metsästämisellään huvittanut Kanadan nuorten MM-kisojen katsoja ärsytti NHL-konkari Ray Ferraroa.

Eräs lätkäfani pyysi Leijonien ja NHL-seura Boston Bruinsin puolustajalupaukselta Urho Vaakanaiselta nimikirjoitusta pleksien välistä suomalaisen istuessa jäähyboksissa Kanadaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

Vaakanainen nappasi fanin lapun kouraansa ja rustasi siihen puumerkkinsä. Hauska tilanne ikuistettiin kanadalaisen TV-yhtiön suoraan lähetykseen.

Sama fani iski myöhemmin uudelleen Tshekin ja Venäjän välisessä ottelussa Kanadan MM-kisoissa. Mies kalasteli jälleen nimikirjoitusta jäähyaition läpi.

TSN:n asiantuntijana toimiva yli tuhannen NHL-ottelun veteraani Ferraro ja selostaja Gord Miller tuohtuivat fanin toistuvasta kikkailusta pahemman kerran.

– Tämä kaveri ei vain luovuta. Jos valmentaisin joukkuetta sanoisin, että riittää jo! Käskisin hänen vain katsoa peliä, Ferraro ärähti lähetyksessä.

Myöhemmin fani pahoitteli Ferrarolle käytöstään kyltin välityksellä, jota hän esitteli TV-kameroille Kanadan ja Sveitsin välisessä ottelussa.

– Olen pahoillani, Gord ja Ray, kyltissä luki.