New Jersey Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen oli pelipäällä joukkueensa napattua tyylipuhtaan 4-0-voiton Vancouver Canucksista vuoden viimeisessä ottelussaan.

27-vuotias suomalaispuolustaja tälläsi kauden kolmannen maalinsa tulisella lyöntilaukauksella vieden kotijoukkueen ylivoimalla jo 3-0-karkumatkalle. Mies oli muutenkin pelipäällä tarjoillen syötön Miles Woodin 2-0-osumaan, joka syntyi niin ikään ylivoimapelin päätteeksi.

Ottelun ykköstähti oli toistamiseen Devilsin vasta 22-vuotias maalivahti Mackenzie Blackwood, joka torjui ottelussa jo toisen peräkkäisen nollapelinsä. Edellisottelussa Carolina Hurricanesin nollannut Blackwood torjui ottelussa kaikki 25 laukausta. Ottelu oli nuorukaiselle vasta 6:s NHL-kaukaloissa.

Devilsin voiton arvoa nosti entisestään se, että joukkue pelasi jo kolmannen peräkkäisen pelinsä ilman ylivoimaisesti kirkkainta tähteään Taylor Hallia.