Vastustaja filmaa? Leijonavalmentajalta kovia syytöksiä Kanadan huippunimelle!

© Kuva: Getty Images

Nuorten Leijonien kohtalonhetket jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ovat käsillä kiekon pudotessa jäähän puolivälieräpelissä isäntämaa Kanadaa vastaan ensi yönä Suomen aikaa.

Suomen päävalmentaja Jussi Ahokas aloittikin selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtevien isäntien psyykkaamisen TSN:lle antamassaan haastattelussa, jossa valmentaja nosti esille mm. Kanadan kyvyn kalastella jäähyjä vastustajilleen.

– Kaikki paineet ovat Kanadalla. Me menemme pitämään hauskaa ja pelaamaan hyvää kiekkoa joukkueena. Yleisö on meitä vastaan. Tähän asti nähdyn perusteella Kanadaa vastaan pelaavat joukkueet saavat paljon jäähyjä, joten meidän on oltava valmiina kaikkeen, Ahokas heittää piikkiä kisojen tuomarilinjan suuntaan.

– Olen nähnyt Comtoisin tilanteen. Kanada tietää, miten jäähyjä hankitaan joten meidän pitää olla valmiina siihen, Ahokas jutteli kanadalaismedian edessä nostaen esille myös kanadalaiskapteeni Maxime Comtoisin sukeltelut aiemmin turnauksessa.

Suomen ja Kanadan välinen MM-puolivälierä käynnistyy tulevana yönä kello 1.30 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: Nuoret Leijonat viilasi ylivoimakoostumuksiaan – näillä yv-kentällisillä Kanadan kaatoon!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.