Kazakstan voitti Tanskaa vastaan pelatun karsintasarjan suoraan kahdessa ottelussa. Näin ollen kiekon lilliputtimaa jatkaa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa myös ensi vuonna.

Viimeisimmän voiton Kazakstan nappasi lukemin 4-0. Joukkue iski kaksi maalia ensimmäisten viiden minuutin aikana. Seuraavat osumat tulivat vasta viimeisillä minuuteilla, kun Tanska haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Ottelun hahmo oli jälleen maalivahti Demid Yeremeyev. Erinomaiset kisat pelannut kazakstanilaisvahti pelasi nollapelin torjuen 25 kiekkoa.

Tanskan tippumista voi pitää isona yllätyksenä. Vaikka juutit eivät kuulu maailman isoimpiin kiekkokansoihin, on tanskalaisen jääkiekon taso aivan eri tasolla. Kazakstanilla NHL-pelaajia on ollut vain yksi, kun Tanskalla niitä on ollut kymmeniä.