Nuorten Leijonien perustus kunnossa tulevaisuudessakin – kuusi mestaria pystyy pelaamaan myös ensi kisoissa!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Nuorisomaajoukkueissa vaihtuvuus on luonnollisesti suurta. Vanhemmat ikäpolvet siirtyvät nuorista lupauksista kohti ammattilaisuraa ja turnauksen ikäraja tulee väjäämättä vastaan. Monet huippunimetkään eivät ehdi urallaan pelata kuin yhdet nuorten kisat.

Suomen onneksi vuoden 2019 maailmanmestareita jatkaa myös ensi vuoden joukkueessa iso nippu. Kaikki maalivahdit ovat vuoden päästä yli-ikäisiä, joten uusia ukkopekkaluukkosia tarvitaan kipeästi.

Puolustuksesta sen sijaan ensi kisoissa voivat pelata kolme nimeä: Ville Heinola, Toni Utunen ja Anttoni Honka. Hyökkääjistä ensi vuonna kisaikäisiä ovat vielä Anton Lundell, Kaapo Kakko sekä Rasmus Kupari.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?