Pisteputkessa viilettävä Liiga-hyökkääjä paljasti huippuvireensä alkuperän – ”Sai syödä jouluna kinkkua”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Neljään otteluun kuusi tehopistettä mättänyt Lahden Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen kertoi vireensä juontavan juurensa onnistuneesta harjoittelusta joulutauolla.

Vaikka Tyrväinen joutui viettämään ennen joulua jopa kuukauden päivät sairastuvalla, ei miehen pelivire ole ollut jäille palattuaan hukassa.

Pelicans on napannut viimeisestä seitsemästä pelistään kuusi voittoa. Tyrväinen takoi niistä tuoreimman neljän mittelön mittaan kolme maalia ja kolme maalisyöttöä.

Tyrväinen kertoi Pelicansin verkkosivujen haastattelussa ehtineensä kehittää voima- ja kuntopuoltaan toipuessaan vammastaan.

– Sai syödä jouluna kinkkua. Ei vaan, pelaaminen ja jalat tuntuvat hyvältä. Fysiikan kanssa tehtiin hommia, kun olin neljä viikkoa sivussa. Yritetään jatkaa samaa rataa, Tyrväinen sanaili.

– On painotettu yhtenäisyyttä ja sitä, että oltaisiin kaikki samalla sivulla. Tuntuu, että peli on jollain tapaa loksahtanut uomiinsa. Päivittäinen työnteko treeneissä on hyvällä tasolla. Se juontaa juurensa sieltäkin, 29-vuotias seinäjokelainen hehkutti.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?