Video: Mikko Rantasen ketjukaveri tulistui omalle valmentajalleen – ”Tee vain työsi!”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Colorado Avalanche on ollut viime aikoina isoissa ongelmissa maalivahtiensa kanssa. Mikko Rantanen ja muu ykkösketju on pelannut erinomaisesti ja hallinnut kenttätapahtumia, mutta se ei ole riittänyt voittoon.

Viime yönä Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnonkin menetti hermonsa. Hän huusi valmentaja Jared Bednarin suuntaan samalla, kun kapteeni Gabriel Landeskog yritti  rauhoitella tulistunutta hyökkääjätähteä.

– Näin hänen sanovan sanat ”hoida vain työsi”. Se on todella huolestuttavaa, kun tuon tason pelaaja on noin turhautunut. Se kertoo hyvin koko Coloradon tilasta, TV-kommentaattori Kelly Hrudey kommentoi purkausta.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus