JYPin leirissä valmistaudutaan parhaillaan loppukauteen päävalmentaja Risto Dufvan johdolla.

Kokenut valmentaja palkattiin JYPin peräsimeen aiemmin tällä viikolla, kun Lauri Merikivi sai potkut heti ensimmäisellä Liiga-kaudellaan.

Jyväskyläläisten otteet eivät ole vakuuttaneet tällä kaudella. Kärkikuusikkoon ennen kauden alkua povattu joukkue majailee parhaillaan sarjataulukossa sijalla 12 ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa kahdeksan pistettä.

Toimittaja Timo Kunnari kertookin, että nimenomaan JYPin pelaajat halusivat eroon Merikivestä.

– JYPin pelaajat pitivät jokin aika sitten oman palaverin Eric Perrinin johdolla. Siihen palaveriin eivät valmentajat olleet tervetulleita. Seuraus? No, Risto D on nyt seuran uusvanha päävalmentaja, Kunnari paljastaa.

Dufvan nimitystä ei voida pitää yllättävänä, sillä hän on pelaajille entuudestaan tuttu valmentaja. Hänen johdollaan JYP saavutti saavutti ensimmäisen mestaruutensa keväällä 2009. Tästä syystä ei ole myöskään mikään ihme, että Dufva on haluttu takaisin.

Timo Kunnari

@TKunnari
JYPin pelaajat pitivät jokin aika sitten oman palaverin Eric Perrinin johdolla. Siihen palaveriin eivät valmentajat olleet tervetulleita. Seuraus? No, Risto D on nyt seuran uusvanha päävalmentaja.
#JYPliiga #Liiga