Vaikka tammikuussa 2016 nuorten maailmanmestaruuden Helsingissä voittanut maalivahti Emil Larmi ei olekaan edustamansa joukkueen HPK:n rosterissa loukkaantumisen takia, saattoi hän vaikuttaa hämeenlinnalaisten viikonlopun tuplavastustaja Kärppien henkiseen kapasiteettiin tavalla tai toisella.

Lupaava veskari veisteli melkoisen huvittavan ja luultavasti pohjimmiltaan humoristisen twiitin pelipäivänä.

– Minun foamroller (rulla, jolla ihminen pystyy parantamaan asento- ja liikeaistia, liikkuvuutta, voimaa ja ryhtiä) varastettiin useampi kuukausi sitten. Nyt nimeltä mainitsematon vierasjoukkue saapuu kaupunkiin ja yhtäkkiä rulla löytyykin. Onko vastaajalla jotain hyvää meriselitystä? Larmi heitti.

Hämeenlinnassa vierailevan sarjakärjen leiristä viestiin ei reagoitu. HPK-veskari heitti reilu tunti myöhemmin taas löylyä kiukaalle vastaamalla postaukseensa itse.

– Ja kun vastausta ei kuulu, on vaihtoehtoja kaksi: 1. Seuran lakimiestä ei saada kiinni, 2. Tuleva ilta jännittää liikaa.

Emil Larmi

@emillarmi
Mun foamroller varastettiin useampi kuukausi sitten. Nyt nimeltä mainitsematon vierajoukkue saapuu kaupunkiin ja yhtäkkiä rulla löytyykin. Onko vastaajalla jotain hyvää meriselitystä @OulunKarpatFi? 🤷🏼‍♂️

Perjantai-iltana Liigassa pelataan kuusi kamppailua tuttuun tapaan kello 18.30 alkaen. Kyseiset joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti voittojen ollessa oululaisille 2-1.

Illan muut matsit ovat Jukurit-KalPa, JYP-Ilves, KooKoo-HIFK, SaiPa-Pelicans ja Ässät-TPS.