Vain neljä ottelua tällä kaudella nilkkavammansa vuoksi pelannut Pittsburgh Penguinsin tähtipuolustaja Justin Schultz on vihdoin tehnyt paluun joukkueen harjoituksiin.

28-vuotiaan kanukkipakin paluu Penguinsin pelaavaan kokoonpanoon tapahtunee jo lähipäivinä, mikä tietää väistämättä lisää haasteita joukkueen suomalaispuolustajille, Olli Määtälle sekä Juuso Riikolalle.

Varsinkin tällä kaudella 27 NHL-ottelussa esiintyneelle Riikolalle Schultzin paluu tietää mitä suurimmalla todennäköisyydellä sitä, että suomalaisen vastuu NHL:n puolella jää loppukauden aikana minimaaliseksi ilman runkomiesten loukkaantumisia.

Penguinsille Schultzin paluu on joka tapauksessa iso uutinen, onhan mies yhdessä Kris Letangin kanssa joukkueen johtava hyökkäävä puolustaja. Mies iski viime kaudella pelaamissaan 63 runkosarjaottelussa tehot 4+23=27.

Jonathan Bombulie

@BombulieTrib
Justin Schultz is practicing in a no-contact Jersey, but he seems to be participating fully in drills.