Liigan pohjamutiin jämähtäneistä joukkueista taannoin lähteneet Mika Partanen sekä Jarno Kärki kohtasivat Sveitsin pääsarja NLA:ssa perjantai-iltana. Lausannea edustava Jukurien ex-hyökkääjä Partanen äityi kamppailussa huimaan iskuun.

Hän viimeisteli 5-2-voittoon päättyneessä pelissä NLA-uransa avauspisteet, kun niitä syntyi peräti 1+2=3. Ässissä kautensa aloittanut Kärki puolestaan jäi pisteittä koitoksessa, jossa Bielin avausosuman syöttäjinä kunnostautuivat Toni Rajala ja Anssi Salmela.

Sekä Partanen että Kärki kuuluivat Suomessa edustamiensa joukkueiden ykkösnimiin. Nyt niin mikkeliläisten kun etenkin porilaisten osalta näyttää, että kausi loppuu runkosarjaan.

Pelaajien uusilla työnantajilla menee Euroopassa paremmin. Bielin sijoitus 12 joukkueen sarjassa on kolmas, Lausanne puolestaan keikkuu viidentenä. Kummallakin on kasassa tosin samat 65 pinnaa.

Partanen nähdään helmikuussa myös Leijonissa. Hänet valittiin maajoukkueeseen Ruotsin EHT-turnaukseen. Komennus on nuorukaiselle toinen – hän edusti Suomea myös Venäjällä.