Mikael Granlundin viimeaikojen tehottomuus maalinteossa on alkanut hiertää Minnesota Wildin seurajohtoa toden teolla.

Joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau manailee varsinkin suomalaisen haluttomuutta laukoa riittävästi.

– Me puhumme asiasta hänelle koko ajan. En voi kulkea hänen perässään ja hokea: ”hei, ammu sitä kiekkoa”. Hän on ihan riittävän viisas pelaaja. Pari viimeistä vuotta hän on ollut mielestäni liigan kymmenen parhaan pelaajan joukossa ja nyt hänellä on kasassa kaksi maalia 37 otteluun, Boudreau noitui The Athleticin mukaan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kärsityn Edmonton Oilers-tappion jälkeen.

Granlundilla on vielä ensi kausi jäljellä nykyistä, keskimäärin 5,75 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimustaan ja The Athleticin Wildia seuraava sisäpiiritoimittaja Michael Russo toteaakin artikkelissaan joukkueen GM Paul Fentonin miettivän mitä tehdä suomalaisen tähtihyökkääjänsä kanssa.

Eräs varteenotettava vaihtoehto on Russon mukaan Granlundin kauppaaminen joko ennen NHL:n siirtorajaa 25.helmikuuta tai kauden jälkeen kesällä.

LUE MYÖS: Tämä ei riitä: Päävalmentaja tehoista huolimatta tylynä Mikael Granlundille