Jokereiden superhankinta tekee huimaa jälkeä KHL:ssä – vastaavaa nähty yli 20 vuotta sitten!

© Kuva: Ilari Isotalo
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Helsingin Jokerit kärsi myöhään maanantai-iltana 1-3-vierastappion Dinamo Riikaa vastaan.

Samalla Jokereiden ainoasta maalista vastannut puolustaja Alex Grant nousi hyvin harvinaiseen kerhoon. Kanadalaisesta tuli nimittäin Jokereiden 2000-luvun ensimmäinen puolustaja, joka on tehnyt yhden kauden aikana vähintään 13 maalia.

Aiemmin vastaavaa on nähty kaudella 1995-96, kun Mika Strömberg onnistui tekemään peräti 15 maalia. Tuolloin Jokerit pelasi SM-liigassa.

30-vuotias Grant on osoittautunut kauden mittaan huippuvahvistukseksi. Kokenut puolustaja on saalistanut 54:ssä ottelussa komeat 33 (13+20) tehopistettä. Kanadalainen on KHL:n puolustajien maalipörssissä toisena.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus