Liiga-seura kunnioittaa ruotsalaislegendaa: ”Varmasti hieno ja unohtumaton kokemus”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

TPS kunnioittaa keskiviikkona ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinderin hienoa uraa. Tallinder pelasi uransa kolme viimeistä kautta turkulaisten riveissä ennen kuin jäi eläkkeelle jääkiekosta. Hän pelasi myös turkulaisten riveissä ennen siirtoaan NHL:ään.

Urallaan Tallinder voitti maailmanmestaruuden ja olympiahopeaa. TPS:ssä vyölle tuli yhteensä neljä kautta. Hän voitti myös Suomen mestaruuden TPS:n riveissä kaudella 2000-01.

Ruotsalaispelaaja pelasi pitkään NHL:ssä. Hänelle kertyi 678 ottelua ja teki niissä 142 tehopistettä.

– Keskiviikosta tulee varmasti hieno ja unohtumaton kokemus. Olen kieltämättä erittäin otettu siitä, että minun eteeni nähdään tällainen työ ja saan oman jäähyväisotteluni, Tallinder kommentoi TPS:n verkkosivuilla.

– Se, että jäähyväisottelu järjestetään nimenomaan Turussa ja Gatorade Centerissä tekee kaikesta vieläkin erityisempää. TPS:llä on ja tulee aina olemaan äärettömän iso paikka sydämessäni. Olen ikuisesti kiitollinen TPS-perheelle ja Turulle.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?