Liigan pudotuspeleistä karsiutuva jumbojoukkue Ässät ja keskikastissa painiva SaiPa tiedottivat nettisivuillaan, että porilaisten lisäksi myös Bluesia aikoinaan edustanut Jere Seppälä siirtyy Lappeenrantaan alkavaksi kevääksi.

Puolustaja ja SaiPa ovat samalla tehneet sopimuksen myös ensi kaudesta.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan SaiPa saa hyvin liikkuvan puolustajan, joka on jo osoittanut tasonsa Liigassa.

– Jere on ollut Ässien vaikean kauden kärkipuolustajia. Hienoa, että saimme samalla sovittua myös ensi kaudesta. Puolustuksemme on mennyt loukkaantumisten vuoksi ohuella, Tuomenoksa kommentoi.

Tuomenoksa tietää, mistä puhuu.

Seppälä on tehnyt 275 runkosarjan pelissä 22+38=60 tehotilaston näyttäessä lukemaa +3.

Etenkin aika Porissa todisti sen, että Seppälä kuuluu Liigassa oikeinkin kelvollisten peruspakkien joukkoon. Tehotilastot olivat Ässissä kausittain vanhimmasta tuoreimpaan +8, +11 ja +3. Viimeisenä mainittu oikeuttaa patapaidoissa kyseisen tilaston kärkeen.

SaiPan jutussa mainittiin, että Seppälä oli jo keskiviikkona tekemässä lähtöään Itä-Suomeen. Hän kertoi olevansa ”tosi innoissaan”.

– Olo on kuin pikkuskidillä, kun uusi joukkue ja kaupunki vähän jännittävät.

– Hyvällä liikkeellä pystyn paikkaamaan puutteita. En välttämättä ole se kaveri, joka niittaa vastustajan lasista läpi, mutta liikkeellä pystyn pysymään pelin sisällä, puolustamaan ja tukemaan hyökkäyksiä. Yleispelaamiseni on kehittynyt viime vuosina reilusti, vaikka kehitettävää tietysti on aina.

LUE KOTIMAISESTA KIEKOSTA MYÖS:

Herranjestas mitkä vahvistukset! Suomalainen divarijoukkue kiinnitti entisen NHL-pelurin ja 400 Liiga-ottelun konkarin