Pitäisikö Toronton kaupata Kasperi Kapanen? NHL-huhumylly kiihtyy – ”Ilkeys ei riitä”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Pitäisikö Toronto Maple Leafsin kaupata Kasperi Kapanen ja hankkia lisää vääntövoimaa hyökkäykseensä loppukevääksi? Tätä kysymystä on pohdittu jo tovin kanadalaisessa mediassa.

Tuore keskustelu nähtiin TSN:llä torstaina, kun Tim and Sid -paneeliohjelma keskittyi siihen, olisiko Kapanen oikea hinta esimerkiksi Philadelphia Flyersin Wayne Simmondista.

Spekulaatiot ja huhut jakavat rajusti mielipiteitä. Nuori Kapanen pelaa upeaa kautta – siihen nähden hänen päästäminen muualle olisi kova hinta.

– Esimerkiksi Kapanen on loistava nuori pelaaja. Mutta olisiko hullua luopua hänestä, jos Toronto saisi kevään pudotuspeleihin ilkeyttä ja kamppailuvoimaa. Heillä on tarpeeksi puhdasta taitoa, mutta viime keväät ovat osoittanete, ettei heillä riitä ilkeys, Sid Seixeiro pohtii.

Ilmoille heitetty diili on herättänyt keskustelua myös aiemmin. Spekuloitu kauppa ei olisi kuitenkaan niin yksinkertainen. Simmondsilla on allaan vaikea kausi Philadelphiassa. Tehot 16+9=25 ovat vaisut lukemat 30-vuotiaalle pelaajalle, joka on paukuttanut parhaimmillaan 60 pistettä kauteen.

Paneelin toinen osapuoli Faizal Khamisa onkin sitä mieltä, että nuori Kapanen on liian kallis hinta konkarista.

– Voisin harkita halvemmalla tätä diiliä. Varausvuoro tai muu voisi olla sopiva hinta, Khamisa pohtii.

Katso koko keskustelu tästä:

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?