Hyökkääjä Tuomas Vänttinen on tullut kuluvan kauden mittaan tunnetuksi myös värikkäistä Twitter-päivityksistään.

35-vuotias suomalainen on pelannut tällä kaudella monikansallisessa Alps Hockey Leaguessa, jossa hän edustaa italialaista SG Cortinaa. Päivitysten perusteella sarja eikä joukkue ole kuitenkaan vakuuttanut miestä.

– Etsitään kiireellä ulkkaria tänne Cortinaan mun tilalle et pääsis itte Ebeliin! Auttakaa jos jollain ois hajuja! Vänttinen viestitti viimeisimpänä.

Tuomas Vänttinen

@TuomasVnttinen1
Etsitään kiireellä ulkkaria tänne Cortinaan mun tilalle et pääsis itte Ebeliin!!auttakaa jos jollain ois hajuja!!

Kyseisellä viestillä hän siis tarkoitti, että haluaisi Cortinaan uuden ulkomaalaispelaajan, jotta pääsisi itse pois joukkueesta. Päivitys ei tosin kerro, kuinka tosissaan Vänttinen on. Aiemmin mies on kuitenkin twiitannut muun muassa näin:

– Sitä käytiin pellailemassa taas huikeen yleisön edessä! Laskin niin valehtelematta 56ihmistä. Matkailu avartaa ne sannoo. Kieltämättä rupeis Lappeerannan tiistai pelitkin sytyttää.

– Sitä päästii geimiin paikkakunnalle ihan koutsin omassa autossa. Paketti-autot oli täynnä ja nuoret pojat oli jo kerenny paikat varaamaan. Tossa iässä mun paikka oli paskahuussin lattiamattona, Vänttinen kirjoitti marraskuussa.

Kaikesta huolimatta kokenut hyökkääjä on pelannut suurimman osan urastaan Liigassa, jossa hänen tililleen on kertynyt komeat 672 runkosarjaottelua. Ulkomaille Vänttinen suuntasi syksyllä 2017.