Winnipeg Jets yrittää ahnaasti hankkia Mark Stonea riveihinsä, kertoo kiekkotoimittaja Bob McKenzie. Isokokoinen laitahyökkääjä ottaisi todennäköisesti paikkansa Jetsin kakkosketjun oikealta laidalta. 26-vuotias Stone on tehnyt tällä kaudella tehot 26+31=57 pelaamissaan 57 ottelussa.

Parempi ketjukaveri olisi iso piristysruiske NHL-uransa huonointa jaksoa pelaavalle Patrik Laineelle. Pidemmässä juoksussa Stonen hankkiminen voisi kuitenkin tarkoittaa isoja ongelmia.

Stonen naaraaminen olisi erittäin kallis rekrytointi Winnipegiltä. Tähtihyökkääjän sopimuskin päättyy tähän kauteen, joten kyse olisi lyhyen tähtäimen hankinnasta, jos Winnipeg ei kirjoita jatkosopimusta juuri hankkimansa kalliin laiturin kanssa.

Stonen jatkosopimus tarkoittaisi, että Winnipeg Jetsillä olisi hädintuskin varaa Patrik Laineen jatkosopimukseen. Varsinkaan, kun sopimusta odottaa myös 22-vuotias Kyle Connor, joka pelaa paljon Lainetta tehokkaampaa kautta.

Todennäköisesti Winnipegillä riittää kuitenkin uskoa Laineeseen, jolla on harvinaista potentiaalia nousta NHL:n kovimmaksi maalintekijäksi. Toisaalta, se tarkoittaa myös kovaa markkina-arvoa, ja Winnipegin parhaat mahdollisuudet voittaa Stanley Cup ovat juuri näinä vuosina.