Suomalaislupaus ollut mahtavissa liekeissä rapakon takana – koki nyt yllättävän kohtalon

© Kuva: Leijonat.fi
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Rapakon takana AHL:ssä Bridgeport Sound Tigersin paidassa viilettävä Otto Koivula on äitynyt heti ensimmäisellä kaudellaan Pohjois-Amerikassa huimaan iskuun. Suomalainen on nakuttanut talven 51 ottelussa komeat tehot 17+22=39 (+17).

Hyökkääjä on ollut etenkin lähimenneisyydessä todella tehokkaassa iskussa, sillä 12 edellisessä kamppailussa Koivula on jäänyt pisteittä vain kaksi kertaa. Kuuden ottelun pisteputki katkesi kuitenkin yöllä yllättävällä tavalla.

Vaikka Bridgeport murjoi Charlotte Checkersin jäähän luvuin 7-3, jäi Koivula nyt kiikareille. Charlotten Aleksi Saarela iski yhden maalin, Janne Kuokkanen saalisti syöttöpisteen.

Mainiot näytöt

Laiturin paikalla viihtyvän pelaajan tämä kausi on sujunut rapakon takana kaikkiaan loistavasti. Koivula on esimerkiksi koko AHL:n tehotilastossa jaetulla 17:nnellä sijalla, tulokkaiden keskuudessa +17 on kuudenneksi paras lukema.

Tulokkaiden pistepörssinkin puolella suomalaisdebytantti keikkuu jopa kuudentena.

Hyökkääjä pelasi ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistä kaksi kautta Ilveksessä. Kun viime kaudella hän sivalsi 53 ottelussa tehot 9+18=27 (-20), voitaneen suomalaisen todeta päässeen uuteen arkeen käsiksi ihailtavan hienosti. NY Islanders -varauksen tilastot ovat kirkkaasti parempia viime talveen verrattuna.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS