Edmonton Oilersin kokoonpanossa on tapahtunut viime aikoina muutoksia, mutta vielä toistaiseksi nämä eivät ole koskeneet Jesse Puljujärveä.

Vasta 20-vuotias suomalaishyökkääjä on pyörinyt koko talven siirtohuhuissa, mutta kaikesta huolimatta kauppaaminen on ainakin tällä hetkellä epätodennäköistä.

– En usko sen tapahtuvan juuri nyt. Minkään seuran ei kannata kaupata pelaajaa, kun tämän arvo markkinoilla on alhaimmillaan, NordicBetin NHL-kirjeenvaihtaja Jouni Nieminen näkee.

Toimittaja arvelee, että Puljujärvi tullaan lähettämään jossain kohtaa farmiin ja hyvä niin. Bakersfield Condorsilla on kasassa hyvä ja voittava joukkue, jolla on kaikki edellytykset pitkälle kevääseen. Tämä voisi olla suomalaisen kannalta paras ratkaisu.

Mutta mitä AHL-komennuksen jälkeen?

– Pidän oikeastaan vaihtoehdosta palata Eurooppaan. Ehkä olisi parasta Puljujärven NHL-uran kannalta palata kotiin ja vetää vähän henkeä. Hyvät pelit kotimaassa, ja arvo nousee Edmontonissa. Sitten on helpompi saada vapauttava siirto muualle ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vain yksi ajatus, täysi spekulaatio, Nieminen pyörittelee.

Mikäli haluat lukea NHL:n siirtotakarajaan liittyvistä asioista lisää, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet