Jokereiden keskiviikkoinen vieras Slovan kärsii rumasta pelaajapulasta.

Kolmella ketjulla pelaava KHL-joukkue pelaa Helsingissä surullisella nipulla. Kuvaavaa on, että joukkueen varamaalivahtina pelissä toimii Casey Bailey – NHL:ssäkin urallaan pelannut hyökkääjä.

27-vuotias kanadalainen istuskelee penkillä maalivahtipulan takia. Joukkueen ykkösvahti Jakub Stepanek asetettiin aiemmin viiden ottelun pelikieltoon. Sen myötä KHL-joukkueen maalilla torjuu 18-vuotias Michal Vojvoda, jolta löytyy KHL-kokemusta yhden ottelun edestä.

Urallaan Torontossa ja Ottawassa piipahtanut Bailey pelaa ensimmäistä kauttaan KHL:ssä. Hän on ehtinyt vääntää Slovanin hyökkäyksessä tällä kaudella 44 pelissä tehoin 1+4. Tehotilasto näyttää synkkää lukemaa -26.

Jokerit ei Slovanille sääliä antanut. Joukkue marssi pelissä lopulta 7-1-voittoon. Yksi illan erikoisimpia maaleja oli kotijoukkueen seitsemäs maali. Oliver Lauridsen yllätti Vojvodan omasta päästä lähteneellä laukauksella.