Liiga tiedotti mm. Twitter-tilillään, ettei sen kurinpitodelegaatio määrännyt SaiPan peruspakki Markus Kojolle pelikieltoa lauantain KooKoo-ottelussa tapahtuneesta laitataklauksesta.

Samaan hengenvetoon sarja kuitenkin viesti, että vaikka taklauksesta ei määrätty pelikieltoa, joutuu Kojo sivuun perjantain Kärpät-pelistä. Syy tähän on kymppitilin täyttyminen.

Aihetta käsittelevät twiitit näet tästä tai alhaalta.

Liiga

@smliiga

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio ei määrännyt SaiPan Markus Kojolle pelikieltoa lauantain #KooKoo#SaiPa-ottelussa tapahtuneesta laitataklauksesta.

Kurinpitopäätös & video:
👉 bit.ly/2U4cCHr
Vaikka taklauksesta ei määrätty pelikieltoa niin lauantain myötä Kojon kymppitili kuitenkin täyttyi. Kojo on pelikiellossa SaiPan seuraavassa ottelussa, 22.2. #SaiPa#Kärpät. #Liiga

Suht’ karun näköisen ja KooKoon Juha-Pekka Haatajaan kohdistuneen taklauksen ja kurinpitodelegaation päätöksen löydät Liigan sivuilta painamalla tätä.

Noormarkusta lähtöisin oleva 24-vuotias puolustaja on tehtaillut tällä kaudella pisteet 1+5=6. Se on hänen yhden kauden piste-ennätys, ja aiempi rekordi oli niin pieni kuin olla voi – 1+0=1.

Liigan uusi viikko starttaa keskiviikkona kuuden matsin voimin kello 18.30 alkaen. Kierroksen herkkupala on kärkipeli Kärpät-TPS, myös esimerkiksi KalPalla on isot panokset Tapparan isäntänä.