HPK tiedotti torstaina jatkaneensa kahden hyökkääjänsä, Niclas Luceniuksen sekä Filip Krivosikin sopimuksia myös tulevalle kaudelle.

29-vuotias, marraskuussa HPK:hon siirtynyt Lucenius on iskenyt 32 pelaamassaan ottelussa komeat tehot 13+16=29. HPK:lla oli sopimuksessa optio jatkovuodesta, jonka seura aikoo myös käyttää.

HPK:n urheilutoimenjohtaja Mika Toivola kertoo hämeenlinnalaisseuran olleen tyytyväinen Luceniuksen otteisiin tällä kaudella.

– Niclas on osoittanut, että hän haluaa palata suomalaisen jääkiekon huipulle ja on siinä hyvällä tiellä. Hän on ollut meille selkeä vahvistus ja haluamme käyttää optiomme ensi kaudesta. Niclas on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen ja pelaa meillä juhlakaudella isossa roolissa, Toivola kehaisee.

Myös kolmatta kauttaan organisaatiossa kiekkoileva 19-vuotias slovakkihyökkääjä Krivosik jatkaa Kerhossa vuoden sopimuksella. 193-senttinen hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 17 ottelussa tehot 1+2.

– Filip on ottanut ennen kaikkea tällä kaudella hyviä kehitysaskeleita. Ensi kaudeksi pitää vielä parantaa, mutta uskomme, että hän pystyy ottamaan lisää vastuuta HPK:ssa, Toivola perustelee slovakkipelurin jatkoa seuran kotisivuilla antamassaan lausunnossa.