Minnesota Wildin Mikael Granlund on totuttu tuntemaan vahvasta panoksestaan joukkueelleen hyökkäyspäässä, mutta lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa Detroit Red Wings -ottelussa hän antoi näytteen hiukan toisenlaisesta osaamisestaan.

Wildin maalivahti Devan Dubnyk sekoili kiekon kanssa kamppailun avauserässä menettäen sen Red Wingsien Darren Helmille, joka näytti jo iskevän joukkueelleen ottelun avausosuman.

Granlund oli kuitenkin toista mieltä ja torjui Helmin laukauksen ja käynnisti puolestaan Wildin hyökkäyksen.

Minnesotalaisjoukkue otti mittelöstä 3-2-voitollaan lopulta tärkeät kaksi pinnaa. Granlund ei tehopisteille tällä kertaa päässyt, mutta 26-vuotiaan suomalaisen torjunta huomioitiin joukkueen nettisivujen otteluraportissa.

– Oliko Mikael Granlund aikoinaan maalivahti, raportissa pohdittiin.

Voit katsoa tapahtuneen alla olevalta videolta tai täältä.