Minnesota Wildia kaudesta 2012-13 asti edustanut Mikael Granlund koki ensimmäisen pelaajakauppansa NHL:ssä, kun mies myytiin maanantain siirtotakarajalla Nashville Predatorsiin.

Samoihin aikoihin alkoi myös miehen kihlatun synnytys parin odottaessa esikoistaan. Wildin GM Paul Fentonilta heruikin ymmärrystä ja pahoitteluja pariskunnan suuntaan siirron ajankohdan suhteen.

– Tuon takia on vaikeaa sekoittaa ihmisten elämää. Tuo on tämän alan valitettavia puolia. Kaikki tietävät, että tämä on bisnestä, joten me Wildissa toivotamme heille kaikkea parasta, toivottavasti iloisen ja terveen lapsen kansa, Fenton pahoitteli seuran kotisivuilla.

Tällä kaudella Wildista saivat lähteä Granlundin lisäksi myös mm. hyökkääjät Nino Niederreiter sekä Charlie Coyle.

– Olimme päättäneet, että yritämme muuttaa joukkuetta nuoremmaksi, nopeammaksi ja taitavammaksi. Voitte kutsua heitä runkopelaajiksi, mutta minulla on omat mielipiteeni. Minut hankittiin tänne tekemään tulosta, Fenton kommentoi miesten kauppaamista.

Heti siirron jälkeisenä päivänä 27 vuotta täyttänyt Granlund iski Wildin riveissä tällä kaudella pelaamissaan 63 ottelussa 49 (15+34) tehopistettä.

LUE MYÖS: NHL:stä jysähti hurja siirtopommi! Mikael Granlund kaupattiin