Kuten kotimaista kiekkoa seuraava kansa tietää, on Kärpät Tapparan kanssa Liigan dynastia lähimenneisyydessä mestaruuksiensa myötä. Tälläkin kaudella oululaisjoukkue jyrää vahvasti, kun se esimerkiksi lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Sen sinetöityminen on vain ajan kysymys.

Jos on nuorten sarjoja tuijottaminen, niin myös tulevaisuus on taattu Kärpissä. Esimerkiksi joukkueen C-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi peliä maagisella maalierolla 21-5.

Kärkijoukkue tuhosi viime viikonloppuna ensiksi kotonaan Tapparan numeroin 13-4 ja heti perään Jokipojat Joensuussa yhtä tyylikkäästi 8-1. Ottelu tamperelaisia vastaan oli Kärpille jo toinen peräkkäinen, jossa se rikkoi kymmenen maalin rajapyykin.

Kärpät ei ole jäänyt kevään SM-sarjassa kertaakaan pisteittä.

Vahvaa tekeminen on myös muissa sarjoissa. Vanhemmat juniorit dominoivat B-nuorten SM-sarjan kärjessä 23 pisteen erolla seuraavaan.

Nuorten (A) SM-liigan ykköspaikalla Kärpät keikkuu yhdeksän pinnan turvin. Vielä syksyllä se oli kaukana sarjaa silloin hallinneesta Pelicansista, mutta niin vain kelkka on kääntynyt tosipelien lähestyessä.

Tulokset osoittavat sen, että tulevaisuus näyttää todella lupaavalta Oulussa. Ei peräti neljä eri joukkuetta samasta seurasta johda sarjojaan tässä vaiheessa kautta tuurilla. Vireet ovat muiden kannalta pelottavan kovia.

Liiga jatkuu tiistaina yhdellä pelillä. JYP ja Lukko iskevät yhteen Jyväskylässä.