Ratkaisun hetket jo käsillä – joko Jokerien uskomaton kurimus menee poikki KHL:ssä?

© Kuva: Pekka Rautiainen

Jokerit hyökkää tänään keskiviikkona toisen kerran kuluvan kevään KHL:n pudotuspeleissä Dynamo Moskovan kimppuun. Helsingissä vieraileva venäläislauma käynnisti sarjan ratkaisupelit 4-2-voitolla. Paras seitsemästä -ottelusarja on nyt vieraille tilanteessa 1-0.

Kotiedun menettäneet helsinkiläiset kärsivät Dynamoa vastaan kummallisesta kurimuksesta. Moskovalaisjoukkue on nimittäin kaatunut ”Narrien” käsittelyssä edellisen kerran kolme ja puoli vuotta sitten syyskuussa 2015.

Ruotsalaispelaaja John Norman on silti luottavainen katsoessaan eteenpäin. Maanantaina oli aistittavissa läjä plusmerkkisiä asioita.

– Jäi tunne, että pelasimme hyvin ja olimme parempi joukkue. Voittoa ei tullut, joten yksinkertaisesti pitää vain löytää tavat tehdä enemmän maaleja, 28-vuotias hyökkääjä valotti seuran nettisivuilla.

Pudotuspelien 1. kierroksen avausosa päättyi Dynamon juhliin luvuin 4-2.

– He puolustavat hyvin, sen olemme saaneet huomata. Mutta eilenkin (maanantaina) loimme riittävästi maalipaikkoja voittaaksemme. Jos vertaa runkosarjan keskinäisiin otteluihin, niin olimme eilen mielestäni pelillisesti vielä selvemmin heitä edellä, ruotsalainen mietti.

Väsyttäminen lienee iso teema keskiviikkona.

– Uskon, että pystymme väsyttämään heidän puolustajiaan ja joukkuettaan luistelullamme. Yritämme antaa painetta aina kun se on mahdollista, ja uskomme, että se alkaa näkyä, mitä pidemmälle sarja etenee.