KooKoo on löytänyt hyökkäykseensä todellisen yllätysratkaisijan.

Liigan tyvipäähän juuttunut seura teki kiinnostavan ratkaisun, kun se iski pakkijärkäle Ed Wittchowin hyökkääjäksi. 195-senttinen ja 95-kiloinen mörkö on noussut Liigassa aiemmin esille lähinnä fyysisellä pelillään.

Siirto hyökkääjäksi on kannattanut. Wittchow on nakuttanut nyt kahteen peliin jo tehot 2+2. Keskiviikkona jenkki iski myös voittomaalin, kun KooKoo yllätti KalPan vieraskentällä maalein 4-3.

– Viimeksi 1+1 ja nyt sama homma sekä voittomaali. Eikai häntä kannata puolustajaksi enää laittaakaan! KooKoo-valmentaja Mikko Heiskanen naureskelee seuran sivuilla.

Wittchow on pelannut urallaan aiemmin AHL:ssa joitain pelejä hyökkääjän paikalla. Hyppy uudelle pelipaikalle Liigassa on sujunut silti yllättävän vahvasti. Samalla hän on kaunistellut koko kauden tilastojaan: nyt alla on KooKoossa 41 peliä tehoin 8+7=15. Jäähyjä on kertynyt Liigassa yhteensä 61 minuuttia.

KooKoo on käytännössä menettänyt jo saumansa kevään pudotuspeleihin. Joukkue on sarjassa sijalla 13. Ryhmä pelaa seuraavaksi perjantaina Ässiä vastaan.