Carolina Hurricanesin tulikuuma hyökkääjä Sebastian Aho jäi vain yhden maalin päähän NHL:n erikoisesta, mutta toki arvostettavasta ennätyksestä. Pelaaja iski voittomaalit peräkkäisissä koitoksissa niin Los Angeles Kingsiä, St. Louis Bluesia kuin Florida Panthersia vastaan tehden seurahistoriaa.

Taalajäiden ennätys puolestaan on voittomaali neljässä peräkkäisessä matsissa. Sitä sentteri olisi voinut sivuta viime yönä, mutta nyt tuo jäi haaveeksi, vaikka Aho kahdesti osuikin Boston Bruinsin reppuun.

Voittomaali jäi tekemättä muidenkin Canes-pelaajien osalta, kun Bruins otti kaksi pinnaa jatkoajan jälkeen numeroin 4-3.

Ahon yön panoksesta voit lukea lisää täältä.

NHL:n kautta aikain pisin voittomaaliputki on Newsy Lalonden (Montreal Canadiens) ja Daniel Alfredssonin (Ottawa Senators) hallussa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Sebastian Aho has recorded the game-winning goal for the @NHLCanes in three consecutive games.

Newsy Lalonde (w/ MTL) and Daniel Alfredsson (w/ OTT) are the only players in NHL history to extend their streak to four straight contests. #NHLStats #CARvsBOS

Eniten voittomaaleja yhden kauden aikana ovat pystyneet iskemään Phil Esposito kahdesti ja Michel Goulet kerran – 16 osumaa. Esimerkiksi jälkimmäinen ylsi tähän talvella 1983-84, ja silloin pisin putki kesti tuon kolme peliä.