Liigassa yhteensä yli 600 ottelua pelannut hyökkääjä Mikko Alikoski (arkistokuvassa) jätti kotimaan pääsarjakaukalot kauden 2016-17 päätteeksi. Peräti viisi Suomen mestaruutta Kärpissä voittanut laituri tehtaili pääsarjassa 545 runkosarjan koitoksessa pinnat 24+45=69 ja 79 pudotuspeliottelussa tehot 3+5=8.

Peliuran jälkeen Alikoski jatkoi liikunnan parissa. Muutamat mediat kirjoittivat syyskuussa 2017, että Alikoski oli kouluttautunut aiemmin liikuntavalmentajaksi. Hän aloitti tuolloin työskentelyn Prässi Oy -yrityksessä.

Aiemmin Suomen mestaruuksia useina keväinä juhlinut pelaaja ”jäähdyttelee” nyt 32-vuotiaana kolmosdivisioonaa tahkovassa KISEssä. Se on Laser Hockey Teamin alaisuuteen kuuluva joukkue.

Alikoski on ollut melkoisessa pistevireessä. Hän tehtaili talvella kolmessa runkosarjan ottelussa tehot 2+5=7, ja alkukevään kolmessa pudotuspeliottelussa hyökkääjä on nakuttanut tehot 4+2=6.

KISE pelaa seuraavaksi kolmosdivarin finaaleissa.

Alikosken pelaajakortin löydät esimerkiksi täältä Eliteprospects-sivustolta.