Jokereiden KHL-kausi on päättynyt.

Helsinkiläisseura lähetettiin torstai-iltana tylyllä tavalla kesälomalle, kun Dynamo Moskova nappasi 6-2-voiton ja eteni jatkoon voitoin 4-2.

Jokereiden kauden viimeinen ottelu ratkesi käytännössä jo avauserässä, sillä toiseen erään lähdettiin moskovalaisten 5-0-johtoasemasta.

Toisessa erässä Dynamo onnistui maalinteossa vielä kertaalleen, eikä Jokereilla ollut enää mitään saumoja nousta mukaan peliin. Kaikesta huolimatta helsinkiläiset tekivät vielä kaksi maalia, kun Nicklas Jensen ja Marko Anttila onnistuivat maalinteossa.

Jokerit on pelannut KHL:ssä kaudesta 2014-15 lähtien. Helsinkiläisjoukkue on edennyt jokaisella kaudella pudotuspeleihin, mutta parhaimillaan seura päässyt ”vain” konferenssin välieriin saakka.