Sveitsin pääsarja NLA:n runkosarja päättyi viikolla iloisiin suomalaistunnelmiin, sillä runkosarjan neljästä parhaasta joukkueesta peräti kolme nauttii sinivalkoisesta valmennuksesta. Myös pistepörssi näytti todella tyylikkäältä.

Lauantaina alkaviin pudotuspeleihin ykkösenä lähtee Bern, jonka valmennustiimi koostuu suomalaisista kokonaisuudessaan. Päävalmentaja on Kari Jalonen (arkistokuvassa) ja häntä tukevat Mikko Haapakoski sekä Samuel Tilkanen. Ari Näykki vastaa maalivahtien johtamisesta.

Myös kolmossijalle taistelleen Lausannen opit tulevat vahvasti suomalaisilta. Päävalmentaja on Ville Peltonen, ja hänen apunaan toimivat Tommit Hämäläinen sekä Niemelä.

Antti Törmänen puolestaan käskytti Bielin neljänneksi.

Vahvoja olivat suomalaiset myös pelaajatasolla. Esimerkiksi Bielin Toni Rajala sijoittui pistepörssissä jopa neljänneksi lukemin 27+21=48, Langnaun Harri Pesonen sen sijaan päätyi pari pykälää alemmaksi kahdeksanneksi saldolla 21+22=43.