Ei hyvältä näytä! NHL:ssä flopannut Leijonat-konkari ongelmissa – joutunut myös farmissa katsomoon

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers -hyökkääjä Jori Lehterän kausi on mennyt täysin penkin alle.

Kokenut suomalaishyökkääjä aloitti kauden NHL:n puolella, jossa hänen tililleen kertyi vain 27 ottelua. Loppujen lopuksi Lehterä ei meinannut enää mahtua lainkaan Flyersin kokoonpanoon ja lopulta hänet asetettiin siirtolistalle, jonka kautta hän siirtyi AHL:ään.

Lehigh Valley Phantomsin riveissä Lehterä on puolestaan pelannut viisi ottelua, joissa hän on saalistanut kolme (1+2) tehopistettä. Edellisen kerran hän on kuitenkin pelannut farmissa 1. maaliskuuta ja neljää edellisottelua suomalaiskonkari on seurannut katsomon puolelta.

Heikkojen peliesitysten lisäksi Lehterä on ollut tällä kaudella otsikoissa huumausainekohun vuoksi. Syyttäjän mukaan Lehterä on muun muassa hankkinut ja pitänyt hallussaan yhteensä kahdeksan grammaa kokaiinia.