Ei hyvältä näytä! NHL:ssä flopannut Leijonat-konkari ongelmissa – joutunut myös farmissa katsomoon

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Philadelphia Flyers -hyökkääjä Jori Lehterän kausi on mennyt täysin penkin alle.

Kokenut suomalaishyökkääjä aloitti kauden NHL:n puolella, jossa hänen tililleen kertyi vain 27 ottelua. Loppujen lopuksi Lehterä ei meinannut enää mahtua lainkaan Flyersin kokoonpanoon ja lopulta hänet asetettiin siirtolistalle, jonka kautta hän siirtyi AHL:ään.

Lehigh Valley Phantomsin riveissä Lehterä on puolestaan pelannut viisi ottelua, joissa hän on saalistanut kolme (1+2) tehopistettä. Edellisen kerran hän on kuitenkin pelannut farmissa 1. maaliskuuta ja neljää edellisottelua suomalaiskonkari on seurannut katsomon puolelta.

Heikkojen peliesitysten lisäksi Lehterä on ollut tällä kaudella otsikoissa huumausainekohun vuoksi. Syyttäjän mukaan Lehterä on muun muassa hankkinut ja pitänyt hallussaan yhteensä kahdeksan grammaa kokaiinia.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!